jak přijímat žádosti o sledování na instagramu


Odpověď 1:

To, co navrhujete, bude soukromé

Tímto způsobem bude každý, kdo vás chce sledovat, zařazen na „čekací listinu“ nebo „ještě nebude schválen“, dokud je nepřijmete a nedáte jim svolení k zobrazení stránky vašeho účtu Instagram. Do té doby se u „čekajícího uživatele“ zobrazí text „Tento účet je soukromý“, kde by obvykle byly vaše fotografie, dokud je nepřijmete, až se vaše příspěvky stanou viditelnými.

Je třeba si uvědomit, že přejít do soukromí znamená, že vaše příspěvky mohou zobrazit a označit jako lajky pouze vaši stávající sledující.

Jak jít do soukromí?

  1. Otevřete Instagram
  2. Přejděte na svůj profil
  3. Klikněte na kolečko v pravém horním rohu (Nastavení)
  4. Posouvejte, dokud se nezobrazí karta „Soukromý účet“, a klepejte na kartu, dokud nezmodrá

Pod kartou se zobrazí komentář Instagramu, který říká: „Když je váš účet soukromý, vaše fotografie a videa na Instagramu mohou vidět pouze lidé, které schválíte. Na vaše existující následovníky to nebude mít vliv “


Odpověď 2:

Je to jednoduché, nastavte svůj účet jako soukromý;

Je to docela přímočarý úkol se spoustou článků, ale musíte jít do nastavení> soukromí> a poté stisknout malý přepínač, který jde z veřejného do soukromého.

Lidé nyní budou muset počkat, až budou přijati.

Tuto změnu můžete kdykoli vrátit opětovným stiskem přepínače klobouku, stačí si uvědomit, že pokud v tuto chvíli čekáte na žádosti o sledování a rozhodnete se ji hned teď změnit na veřejnou, budou žádosti o sledování přijaty a váš profil bude viditelný pro veřejnost znovu.


Odpověď 3:

Váš profil na Instagramu je zcela otevřený. Bez ohledu na možnost, že jste řekli „ne“, můžete se v každém případě podívat na vaše fotografie, stačí vybrat vaše jméno a přejít konkrétně na váš profil.

Hlavní změna, kterou navrhujete, spočívá v tom, že by někdo ve své výživě nedostal upgrady, jak se to stane. Břemeno, ne blokátor.

Instagram nenabídl takový prvek, protože mají důkladně otevřenou scénu bez zvýraznění zabezpečení.


Odpověď 4:

Váš profil na Instagramu je zcela veřejný. I když jste někomu řekli „ne“, může si vaše fotografie prohlížet, stačí vybrat vaše jméno a přejít přímo na váš profil.

Jedinou změnu, kterou navrhujete, je, že někdo nebude dostávat aktuální aktualizace ve svém zdroji. Nepříjemnost, ne blokování.

Instagram takovou funkci nenabídl, protože má zcela otevřenou platformu bez funkcí ochrany soukromí.


Odpověď 5:

Nastavit svůj účet jako soukromý. Následovníci pak mohou schvalovat pouze vy.