com convertir-se en un corredor d’avions privat


Odpověď 1:

No hi ha barreres d’entrada fermes, i és una indústria totalment fragmentada amb un munt de botigues familiars. Com diu la meva dona, la comunitat va de Yale a la presó. Demà us podeu anomenar corredor d’avions suposant que coneixeu l’ecosistema: fabricants, MRO, advocats, firmes de dipòsit, altres corredors, proveïdors d’informació i operadors. I els clients.

És una comunitat estreta, la privadesa és important i està basada en relacions. Si teniu relacions amb UHNW o departaments de vols corporatius, podeu obtenir una feina. Són comissions només per a nous corredors, fins que / tret que creeu un llibre de negocis.

No és una feina fàcil, exactament. Impositivitat emocional, subtileses significatives en les estructures d’ofertes que defineixen l’axioma “el diable està en els detalls” i força competitiu. La manera en què els intermediaris serveixen als clients i desenvolupen negocis varia: pot trigar temps a trobar el vostre camí personal. Com la majoria d’empreses de serveis, pot ser difícil quantificar la vostra proposta de valor. Si estalvieu un client un milió de dòlars, com ho saben? Cada avió i cada transacció són diferents.

Una vegada més, és opac: algú necessita tirar les cortines per vosaltres.

La pregunta bàsica: com afegir valor en comparació amb el parell de milers de corredors que ja hi són, que competeixen per atendre un grup de propietaris molt reduït?

Vaig entrar al negoci fa uns anys a causa de la família. Els meus antecedents són vendes i màrqueting de programari. Si us interessa, aquí teniu un missatge que parla amb tots dos:

Una cosa que no podeu utilitzar a un preu que no podeu resistir

Una cosa sobre el vostre calendari: el 2018, el mercat va canviar pràcticament d’un dia per l’altre.

 • Fa 2 anys, els preus de les aeronaus usades baixaven de ganivets, caient setmanalment a mesura que l'inventari inundava el mercat.
 • Fa un any es van estabilitzar.
 • Fa 6 mesos van començar a marxar.
 • Fa 90 dies es van posar a la vertical. Als jets més grans en què ens especialitzem hi ha molts més compradors que venedors. Se sent com el NASDAQ del 1998.

Qui sap quant durarà això, però si voleu fer fenc venent avions privats, el sol brilla ara mateix.

A més, he suposat que voleu dir un agent de compra / venda. Un corredor de xàrter és diferent; aleshores només necessiteu un telèfon mòbil, un bon rellotge i unes ulleres de sol genials. :)


Odpověď 2:
 • Publicat el 2 de gener de 2020
 • Vishal shamal

  Un JET PRIVAT es ven entre 1 i 10 milions de lliures esterlines o més, i si assegureu només una bona oferta en un any, aconseguireu còmodament uns ingressos MOLT lucratius ...

  La bona notícia és que NO necessiteu un lloc web, ni un fulletó elegant ...

  No necessiteu tenir cap personal ni mantenir cap estoc

  Ni tan sols necessiteu una oficina ni pagueu per molta publicitat ...

  I no necessiteu cap habilitat tècnica, de màrqueting ni de vendes

  Us mostrarem com podeu completar dues o tres (o potser MÉS) d’aquestes ofertes en qualsevol període de 12 mesos, operant només en el vostre temps lliure, sense cap coneixement del jet privat ni cap mena d’experiència.

  Tant si sou un empleat a temps complet, un empresari o un propietari d’empreses, tot el que realment necessiteu per tenir èxit com a Jet Broker és ...

  > Accés a Internet ...

  > i un telèfon mòbil

  Guanyareu la LLIBERTAT per ubicar-vos en qualsevol lloc del món, ja que la demanda d’avions privats continua augmentant, motivada per la necessitat d’executius ocupats per ESTALVIAR TEMPS, i també per l’augment de les amenaces a la seguretat a tot el món.

  I si us pregunteu quants clients i compradors potencials hi ha per a avions privats, només cal que busqueu persones a valor net ultra alt a Internet ...

  Ràpidament veureu que hi ha més de 220.000 d’aquestes persones benestants, totes amb un patrimoni net de 30 milions de dòlars o més. I, per cert, aquestes xifres es defineixen com a DOBLE, just durant la propera dècada o dues.

  Per tant, per obtenir un gran ingrés, què preferiu fer?

  Treballeu molt i genereu, per exemple, 50 comandes durant un any i obteniu beneficis de 1.000 lliures per cada un? O ...

  Voleu assegurar només una comanda (possiblement dues) en un any i guanyar 50.000 GBP o més per a vosaltres mateixos?

  De fet, amb una mica d’enfocament, podeu rebre còmodament un ingrés de sis xifres, en un paper que us proporciona PRESTIGI, i un estil de vida relaxat.

  Per tant, si voleu estar OCUPAT: aquesta lucrativa oportunitat probablement NO és per a vosaltres ...

  Tot i això, si voleu treballar realment de manera intel·ligent i només en el vostre temps lliure, podeu obtenir uns ingressos EXCEL·LENTS amb això.

  Un dels principals motius pels quals la majoria de les persones NO assoleixen els seus objectius d’ingressos (amb la majoria de negocis, oportunitats o formació) és perquè hi ha MOLTS passos per aconseguir ingressos elevats.

  Amb el nostre sistema JET BROKER, hi ha 4 passos senzills per aconseguir l'èxit ...

  1. Acosteu-vos i connecteu-vos amb algunes persones benestants o amb un valor net elevat; us mostrarem com fer-ho

  2. Creeu un diàleg personalitzat de qualitat, no com a venedor, sinó com a assessor de confiança.

  3. CONSULTEU o introduïu algunes d'aquestes persones riques a un corredor privat amb experiència o a un altre especialista en productes de luxe

  4. Rebrà una comissió generosa (o una comissió de derivació lucrativa) de comandes noves o empreses generades ...

  SIMPLE!

  Així que aquí teniu la CLAU:

  El motiu pel qual NO necessiteu experiència especialitzada (o CONTACTS) és perquè el JET BROKER al qual remeteu un nou negoci ja tindrà experiència de molts anys.

  Això és molt POTENT, ja que esteu aprofitant les persones, les habilitats demostrades i molts altres recursos.

  Ara, si realment creieu que us podreu adaptar a aquesta emocionant i altament lucrativa oportunitat, feu-m'ho saber i us mostraré com VOSTÈ obté uns ingressos excel·lents amb aquesta apassionant empresa ...


Odpověď 3:

El més difícil per a un agent és trobar demanda: gent que vulgui reservar un avió privat.

Trobar subministrament per a ells és fàcil. Subscriviu-vos a marketplaces (avinode, returnjet) i heu acabat.

A continuació, alguns tràmits, un telèfon i un bon lloc web i ja està.


Odpověď 4:

No vull convertir-me. NOR U pot. Ningú no confiarà en les persones. confiaran només en les empreses aprovades