jak blokovat lidi, aby neviděli váš příběh snapchat


Odpověď 1:

Chcete jen, aby neviděli váš již zveřejněný příběh, ale zůstali s vámi přátelé? Pokud ano, když jste zveřejnili příběh, jak řekla druhá osoba, přejděte na obrazovku svého příběhu a klikněte na tlačítko volby se třemi tečkami, vyberte možnost „vlastní“ a poté procházejte seznamem svých přátel a vyberte, které lidi chcete zobrazit to.

Další možností je, než svůj příběh publikujete, vyberte vytvoření nového „soukromého příběhu“, kde si můžete vybrat všechny přátele, které chcete vidět, a nechat přátele, které nechcete vidět!

Může však být jednodušší úplně zablokovat tuto osobu, které nechcete vidět své příběhy. Chcete-li to udělat, stačí navštívit její profil, kliknout na možnosti a vybrat blokovat!


Odpověď 2:

V každém případě, zde je návod, jak blokovat konkrétní lidi z vašeho Snapchat Story. Otevřete Snapchat a na hlavní obrazovce přejeďte dolů a klepněte na ikonu Nastavení vpravo nahoře. Přejděte dolů a v části „Kdo může“ vyberte možnost Zobrazit můj příběh. Vyberte možnost Vlastní a poté zaškrtněte políčko vedle osoby / osob, které chcete blokovat.


Odpověď 3:

Při zveřejňování příspěvku stisknete západku v levé horní části obrazovky. Pod vaším kódem snapcode se zobrazí „Můj příběh“ a tím jsou tři tečky. Chcete-li někoho zablokovat ve svém příběhu, musíte stisknout „vlastní“ a procházet seznamy lidí, kterým nechcete svůj příběh zobrazit. Pak můžete zveřejňovat příspěvky, aniž byste jim umožnili vidět váš příběh !!


Odpověď 4:

Pokud přejdete do nastavení Snapchatu, kde jsou možnosti příběhu, existuje oblast „Vlastní“, kde si můžete vybrat, kdo může váš příběh vidět.