jak zablokovat někomu, aby viděl váš příběh na snapchatu


Odpověď 1:

V tomto okamžiku na Snapchatu není žádné tlačítko ztlumení. Dalo by smysl, aby Snapchat přišel s touto funkcí ve velmi blízké budoucnosti, protože většina uživatelů má někoho, koho chtějí jako přítele, ale nechtějí vidět jeho příběh. Ať už je to kořist, nebo prostě ten chlap, který se zhoršuje, jsou chvíle, kdy dokonce nechcete vidět miniaturu jejich příběhu Snapchat. Může vás dokonce nalákat, abyste na něj klikli, jen abyste si přesně pamatovali, proč nikdy nesledujete jejich příběhy.

Jedinou možností tedy je zablokovat někoho, pokud nechcete vidět jeho příběhy.

  • Klepněte na kolečko nastavení v pravém horním rohu.
  • Na obrazovce profilu klepněte na „Moji přátelé“.
  • Klepněte na jejich jméno.
  • Klepněte na kolečko nastavení pod jeho jménem a vyberte „Blokovat“, aby vám nemohlo posílat snímky, chaty nebo prohlížet váš příběh. “

Odpověď 2:

Pro začátečníky je volitelné sledovat něčí příběh. Chcete-li vidět příběh někoho, začněte, musíte kliknout na kruh. Možnost 1 → přestat klikat na kruh příběhu. Pokud nemůžete někoho vystát natolik, že už nikdy nechcete vidět jeho tvář nebo obrázek nebo video, které pořídí, můžete postupovat podle možnosti 2 → odebrat tuto osobu jako přítele (snapchat verze nesledování někoho) a vy už si s tím nebude muset dělat starosti. Chcete-li to provést, podržte jejich jméno, stiskněte nastavení a vyberte „odebrat přítele“.


Odpověď 3:

Pokud chcete přestat zobrazovat něčí příběh Snapchat, můžete „Ztlumit příběh“.

Ztlumení příběhu…

  1. Přejeďte prstem doprava z obrazovky Fotoaparát a přejděte na obrazovku Přátelé
  2. Klepněte na ikonu bitmoji přítele nebo skupinu bitmoji
  3. Nahoře klepněte na
  4. Klepnutím na „Ztlumit příběh“ zabráníte tomu, aby se tento příběh zobrazoval nahoře.

Poznámka: Možnost Ztlumit je k dispozici pouze pro Příběhy přátel, Skupinové příběhy a Populární příběhy, které odebíráte.

Zdroj:

Podpora Snapchat

Odpověď 4:

Můžete kliknout na jméno svého přítele a přejít na jeho profil. Pokud je jejich příběh nastaven pouze na přátele, je jejich odebrání jistým způsobem, jak přestat vidět jejich příběhy. Méně drastickým způsobem, jak toho dosáhnout, je kliknout na ztlumit v jejich nastavení příběhu. Tím se dostáváte tam, kde nikdy nevidíte jejich příběh, ale můžete zůstat přáteli.


Odpověď 5:

Nejprve přejděte do nastavení (ozubené kolo v pravém horním rohu)

Když přejdete do nastavení, přejděte dolů, dokud neuvidíte „Zobrazit můj příběh“

Klikněte na něj a přejděte na vlastní. Vyberte ze svého příběhu jména lidí, které chcete zablokovat. Objeví se u nich červené X. (Poté, co někoho z příběhu zablokujete, nezapomeňte aplikaci zavřít a znovu ji otevřít, abyste se ujistili, že fungovala poprvé)

Doufám, že to pomohlo !!


Odpověď 6:

stačí stisknout jejich jméno a stisknout nastavení a poté ztlumit příběh


Odpověď 7:

Promiň, kámo, já o Snapchatu nic nevím.


Odpověď 8:

Blokujte je.