jak blokovat někoho na facebooku před 48 hodinami


Odpověď 1:

Ne. Může však poznat, jestli se pokusí podívat na vaši časovou osu. Pokud někoho zablokujete a on se pomocí odkazu dostane na vaši časovou osu, zobrazí se chybová stránka. Pokud ho odblokujete, uvidí vše, co je povoleno vidět na základě vašeho nastavení ochrany osobních údajů.


Odpověď 2:

Ne. Neobdrží žádné oznámení o tom, že jste dotyčnou osobu blokovali nebo odblokovali. I když jste přítel na Facebooku, nedostal by v tomto smyslu žádné oznámení, ani žádný e-mail. Jakmile je odblokován, může člověk navštívit vaši časovou osu a vy můžete navštívit jeho / její.


Odpověď 3:

Odblokujte své blokované žádosti o přátelství na Facebooku

Kroky k odblokování blokovaných žádostí o přátelství: -

1. Nejprve přejděte na

Přihlaste se nebo se zaregistrujte

a budete muset přejít do přihlašovacího pole, ale nemusíte se přihlásit, stačí kliknout na zapomenuté heslo

Přečtěte si celý článek na

Odblokujte své blokované žádosti o přátelství na Facebooku

Odpověď 4:

Jelikož nejste v jeho seznamu přátel, nedostanete oznámení, ale pokud stránku zablokujete, může být administrátor dané stránky upozorněn ..